fbpx

Virker mod alt…

Hvis du har børn eller arbejder med børn (sandsynligheden er jo nok ret stor, eftersom du læser med her), så har jeg en ret stærk formodningen om, at du har stået med et barn med en eller flere af følgende:

 • småsår
 • revner eller rifter i huden
 • forkølelsessår
 • bumser
 • svamp f.eks. mellem tæerne
 • andre småskavanker på huden

Du får nu mit tip til mit ynglings all-round middel til alle disse problematikker.

Et “must have” i børnefamiliens husapotek:

Manuka Olie.

Manuka olie

Manuka olie udvindes fra Manuka træer, der vokser i store områder på New Zealand.

Olien har stærke anti-mikrobielle egenskaber.

Videnskabelige undersøgelser viser, at den virker mod bl.a. gram positive organismer som stafylokokker og listeria bakterier. Gram negative organismer, Candida svamp og andre svampe er også på listen. Og den har også anti-virale egenskaber.

Jeg bruger den ved at dryppe den på en vatpind, som jeg så dupper forkølelsessåret eller riften med.

Den lugter ikke som f.eks. Tea Tree olien gør.

Og den er super drøj i brug. Og genial at have med i tasken på ferien til diverse små rifter osv.9 kommentarer til “Virker mod alt…”

  1. Annemette Stevrup

   Hej Anette. Jeg vil vildt gerne købe denne manukaolie men kan ikke finde nogen butikker der sælger den. Flere skriver godt om olien incl castorolie.dk, men hjælper ikke når jeg ikke kan få fat på den:( Manuka honning har hvis samme egenskaber, men olien skulle være lidt mere effektiv har jeg læst. Måske manuca honning med højt mgo 400+ eller 550+ er godt det samme.
   Ved du hvorfor olien ikke længere forhandles nogen steder eller hvor jeg kan købe den?

 1. Hej Anette. Må man bruge manukolie når man er gravid? Jeg har brugt det i dag, men er pludselig i tvivl om det er skadeligt. Vh Ane

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen