fbpx

Familierne fortæller – slut med snot

Forside

Fra bogens bagside:

Vil du have sunde og robuste børn, der sover godt om natten og vågner veludhvilet med høj energi og godt humør?

I denne bog får du på en let og enkel måde viden om og konkrete redskaber til at styrke dit barns immunforsvar, så det kan modstå de sygdomsfremkaldende virus og bakterier, det møder i vuggestuen, børnehaven og skolen.

Og så får du 20 lækre opskrifter, der er sunde og lette at tilberede.

Kort sagt: Du bliver ekspert i dit barns sundhed og kan opfylde drømmen om en hverdag u familien med raske børn, overskud, glæde og sundhed. Start allerede i dag.

Slut med snot har fået en masse god omtale:

Se indslaget om bogen fra GoMorgen Danmark her

Lyt til “Al den sundhed” på Radio4, hvor jeg var i studiet d. 3/2 2020

Jeg er med i 2. halvdel af programmet, der starter ca. 30 minutter henne.

Læserne siger:

Skærmbillede 2022-09-19 kl. 20.42.58

Hold nu op en fin bog, er lige blevet færdig. Tak for masser af tips, ideer og gode råd og ikke mindst tak for ikke kun at lave en bog, der giver dårlig samvittighed. Jeg elsker dit fif til sidst i bogen med at lave små glade smileys der, hvor man allerede gør noget godt. Og tak for at skrive på et sprog alle kan være med på.

Melanie B.

Skærmbillede 2022-09-19 kl. 20.42.58

Jeg kan virkelig anbefale Anettes nye bog “Slut med snot”. Den er let at læse og hun kommer med mange brugbare tips og tricks som ikke er uoverskuelige. 

Kæmpe anbefaling herfra.

June

Skærmbillede 2022-09-19 kl. 20.42.58

"Slut med snot” er bare rigtig god – indholdet er super godt og relevant. Selvom jeg synes, jeg ved meget i forvejen (ved bl.a. at være medlem af Klubæblebørn), så er der bare stadig ret meget ny viden til mig. Bogen er letlæselig, strukturet flot med gode overskrifter og så er det dejligt med en “opsamling” til slut i hvert kapitel. Jeg er også ret vild med blandingen af punktformer og tekst samt at der er så mange konkrete råd og forslag til, hvad man kan gøre.

Signe H. H.

Skærmbillede 2022-09-19 kl. 20.42.58

Bogen er en let læselig og forståelig bog, der giver et rigtig godt overblik og konkrete redskaber til hvordan man kan støtte sine børn og families immunforsvar til bedre at kunne komme  igennem en vinter uden for meget sygdom. Den fokuserer ikke på en enkelt behandling eller synspunkt, men den ser på det hele barn og hele kroppen som en sammenhæng. Den kommer rigtig godt omkring alle de aspekter der på den ene eller anden måde kan påvirke vores eller vores børns sundhed. Et rigtig godt opslagsværk som man kan tage frem igen og igen hvis der er noget man gerne lige vil have opfrisket.

Dalia

Find introduktion og uddrag af bogen her

farmorbabylille
Scroll to Top