fbpx

Foredrag/temadag

SAMSUNG CSC
farmorbabylille

Sund og glad – bliv inspireret.

Æblebørns foredrag og temadage skræddersyes til netop jer.

Til jer, der vil give kroppen de BEDSTE betingelser for at få et stærkt immunforsvar. Og for at holde sig sunde hele livet.

Til jer, der vil have en skarp hjerne og evnen til at koncentrere sig.

Til jer, der vil kunne komme igennem vinteren uden endeløse dage med snot, hoste og influenze – for hele familien.

Det kan være et oplæg på ½ time, foredrag på 1½ time, undervisning en hel dag. Og alt ind imellem. Ring eller skriv, så finder vi den løsning, der passer til jer.

Temadagene er f.eks. et oplagt valg for efterskoler. Her kan temaet være, hvad eleverne kan opnå med kost og livsstil, når det kommer til læring, humør, udseende med mere.

Æblebørns foredrag kan handle om netop det eller de emner inden for sundhed, som I har lyst til at blive inspireret omkring

Det kan også være: Til gravide, sunde børn generelt, immunforsvar, søvn, indlæring, koncentration, adfærd, kræsenhed, allergi-eksem eller mad til små børn.

Det kan også være til firmaer, der vil styrke medarbejdernes sundhed – og deres familiers sundhed.

Eksempler på foredrag:

"Har dit barn spist en regnorm i dag?”

Skal jeg virkelig bare affinde mig med, at mine børn er ofte syge?

Ellevetaller, hoste og afbrudt nattesøvn – de fleste forældre kender alt for godt til syge børn.

I dette foredrag tager Anette Straadt, sundhedsplejerske og forfatter fat om de mest sejlivede myter og afliver dem med gode råd – for du KAN gøre rigtig meget for at slippe for snot og hoste. Du KAN støtte dit barns immunforsvar.

Med dette foredrag får effektive tips til at slippe for utallige dage med syge børn og trætte forældre. Præsenteret som nem hverdags-sundhed uden fanatisme.  Du får nøglerne at blive dit eget barns sundhedsekspert.

Verdensfred og mentalt overskud

Træthed og konflikter – nej tak. 

Bliv super inspireret til, hvordan du styrker din egen og din families overskud. Hvordan I undgår ulvetimer, konflikter og at blive helt udkørte.

I dette foredrag lærer Anette Straadt dig at få øje på fælderne i jeres hverdag. Du får nemme redskaber til, hvordan I støtter hjernen, humøret, indlæring, koncentration og overskud  med hverdagssundhed – uden fanatisme.

 

Har din arbejdsplads brug for et sundhedssboost?

Se mere om mine tilbud til virksomheder på: Færresygedage.dk 

Book et foredrag eller en temadag

farmorbabylille

Referencer

Skærmbillede 2022-09-19 kl. 20.42.58

“Kære Anette. Tusind tak for et skønt oplæg i lørdags.  

Det var spændende og meget informativt. Og så er du en knalddygtig oplægsholder:-) “

Mange gode hilsner Anna Wejdemann, www.psykolog-i-aarhus.com

Skærmbillede 2022-09-19 kl. 20.42.58

“Hej Anette

Tusind tak for et rigtig spændende og inspirerende foredrag.

Vi har fået rigtig flotte tilbagemeldinger. De lagde specielt vægt på, at du er en rigtig dygtig formidler, som formåede at gøre online oplevelsen til en live oplevelse."

Venlig hilsen Nanna Dybro, FOF Århus

Skærmbillede 2022-09-19 kl. 20.42.58

"Det var en fornøjelse at have dig ude at holde foredrag for vore kunder, som jo denne aften først og fremmest var unge mødre. Du skabte god kontakt til dem og  de var meget lydhøre overfor dine gode råd.”

VH Bodil, Jordens Frugter.

 

 

Skærmbillede 2022-09-19 kl. 20.42.58

"Tak for i aftes, det var virkelig godt og inspirende.

Vi er sikre på at dit oplæg giver refleksioner og justeringer i den daglige praksis hos nogle af medarbejderne."

Venlig hilsen Bente Aarup Fogh Dagplejeleder, Mariagerfjord Kommune

Skærmbillede 2022-09-19 kl. 20.42.58

“Jeg var med til arrangementet i Baby Sam i går og vil give dig stor ros for dit foredrag – jeg fik rigtig meget ud af det og min svigermor der også var med, var for at sige det som det er BEGEJSTRET 🙂 Hun syntes det var utrolig givtigt og oplysende. Hun er af en lidt anden generation så alt denne nye viden på baby fronten har hun haft lidt svært ved at forstå og sætte sig ind i når jeg har fortalt, men der er helt sikkert trængt noget ind nu – nogle gange skal der lige en fagperson til før det bliver forstået 🙂“

Mange venlige hilsner  Maja Rusbjerg Jensen

Skærmbillede 2022-09-19 kl. 20.42.58

"Hej Anette. Jeg håber du er kommet godt hjem – tusind tak for en rigtig spændende dag med masser af  information, som vi kan bruge i vore klinikker. Det var en dag, som blev helt fantastik og ikke mindst på grund at den måde du er på. Du spreder en god energi og er dejlig både at se og høre på og er meget medrivende."

Mange kærlige hilsner, Bente Frederiksen, FDZ

 

"Hej Anette. Du er en stor inspiration, hvor jeg har anbefalet dig til veninder og min sundhedsplejerske for mine to drenge

Din måde at formidle på, har gjort det nemmere for mig, at navigere i gode kostråd til små og i sær i en tid, hvor man ofte ikke har tid til den alt for store fordybelse

I mit virke som sygeplejerske, har jeg primært arbejdet med ældre.
Fokus på kost er jo sparsomt, jeg håber meget at det med tiden bliver mere naturligt at tænke kost ind i de forskellige scenarier, så ikke kun der "skrues" og tænkes via medicin
Let tilgængelig viden, er jo en vej og måske et emne jeg selv kunne bevæge mig ind i når tid er. Tak for din inspiration!"

Bedste hilsner
Nadia

Skærmbillede 2022-09-19 kl. 20.42.58

“Kære Anette. Tusind tak for sidst og et skønt foredrag i mandags hos Helsam Hedensted. Jeg synes det var rigtig hyggeligt trods få tilmeldinger. Da jeg kom hjem mandag aften havde jeg en følelse af, det er det bedste foredrag jeg har holdt, og der er et par stykker efterhånden (Carsten Vagn Hansen, Thorbjörk Hafsteinsdottir … og mange flere) Jeg havde en god fornemmelse i min mave og er bare endnu mere ked af der ikke er flere der har hørt dig. Men de som var her har virkelig fået noget ud af det. Nye venskaber er vakt, større viden om kosttilskud og mad til børn, det er bare super fedt og mange har allerede været her igen og sagt det var en fornøjelse med dit foredrag :). Jeg vil i ihvertfald anbefale andre at tage til et fordrag med dig.”

Med venlig hilsen Heidi Baltzer Schmidt, Helsam- Hedensted

Skærmbillede 2022-09-19 kl. 20.42.58

“Hej Anette. Tak for din hilsen og for dit arrangement i de 2 kursusdage vi har haft sammen med plejeforældrene. Vi har kun fået positive tilbagemeldinger og de har en oplevelse af at de kunne bruge noget af det du havde med i dagligdagen. Særligt det med eftermiddagsmaden samt de sunde snacks.

Konkret har jeg været ude i en familie i dag som havde taget flere ting med fra kurset. Som konsulenter er vores oplevelse at du talte et sprog som plejeforældrene kunne forstå og du var optaget af kost og motion uden at være fantastisk.”

Med venlig hilsen Lene Kirkegaard, Familieplejekonsulent/ koordinator

Skærmbillede 2022-09-19 kl. 20.42.58

“Hej Anette . Tusind tak for en super-inspirerende aften med mange let tilgængelige råd.

Tak for indsigt i din verden og din tilgang til børns sundhed og trivsel. Vi fik så meget med os hjem, til hverdagen i dagplejen, og inspiration til kost, som både vi og de kære børn, kan have stor glæde af. Vi var mange der købte din bog, og glæder os over den inspiration der er at finde heri”.

Med venlig hilsen Carina Andersen, Private dagplejere i Nordjylland.

Skærmbillede 2022-09-19 kl. 20.42.58

I forbindelse med et netop afholdt forældremøde i Elverhøj vuggestue og børnehave i Skanderborg, var vi så heldige at have Anette Straadt ude, for at inspirere forældrene i institutionen til at tænke lidt mere over deres børns kost (madpakker).Og inspiration fik vi!

Der var ærlighed over hele linjen, mixet med en god portion humor og masser af interessant og konkret viden. Det er opskriften på en meget lærerig aften. Vi tog alle hjem med nogle konkrete forslag til hvordan vi kunne styrke vores børn sundhed.”

Mvh Jena

Skærmbillede 2022-09-19 kl. 20.42.58

“Er lige kommet hjem fra et utroligt interessant og lærerigt foredrag 😄 der var rigtig mange ting jeg kunne bruge i min hverdag både privat og som dagplejer. Kunne være en idé til en tema aften i dagplejen. 😉”

Betina Dalsgaard Andersen

Skærmbillede 2022-09-19 kl. 20.42.58

Hej Anette.Tak for et kanoner foredrag i onsdags! Jeg har virkelig fået meget ud af det.”

Mvh Carina Juul

Skærmbillede 2022-09-19 kl. 20.42.58

“Hej Anette.Jeg vil også sige tusind tak for en rigtig god og inspirerende aften. Stor ros til dig både fra vores forældre og os som personale alle synes de fik noget brugbart med hjem.”

Venlig hilsen
Pia Krogh Jespersen, Leder,
Randers Kommune

Skærmbillede 2022-09-19 kl. 20.42.58

Hej Anette. Mange tak for i aften et dejligt godt møde med nogle for os brugbare tips/råd og info, Du er bare god til at formidle dit stof.”

Venlig hilsen Gitte Byrne, FDZ Nordjylland

Skærmbillede 2022-09-19 kl. 20.42.58

“Hej Anette. Tusind tak for dit besøg og for et rigtig godt foredrag i onsdags.
Du tog eleverne med storm, og fik givet dem en masse nyttig viden om betydningen og effekten af at spise sundt.

Det fungerede super fint med de indlagte workshops, hvor eleverne selv fik mulighed for at lave og smage nogle af dine gode forslag til sunde snacks.

At hele 86 elever frivilligt (ud af 90) har tilmeldt sig din ”No sugar challenge” er langt over forventning, og det siger mig, at du er trængt igennem med dit budskab.”

De bedste hilsener
Jens Østergaard
Forstander
Nislevgård Efterskole

Skærmbillede 2022-09-19 kl. 20.42.58

“Hej kære Anette. Du skal vide, at også jeg fik rigtig gode anbefalinger retur – de var utroligt glade for dit foredrag. Alle gik inspirerede og klogere hjem. Dejligt!! Absolut en succes.”

Mange hilsner Elke, FOF Nordvestjylland

Skærmbillede 2022-09-19 kl. 20.42.58

Hej Anette. Tusind tak for dit foredrag, det var en rigtig god aften og fin vekslen mellem oplæg og forældreinddragelse. Det var super spændende og giver noget at tænke over.

Med venlig hilsen Britta Rask, Dagtilbudsleder, Børnenes Univers Grindsted

Skærmbillede 2022-09-19 kl. 20.42.58

Feedback fra foredrags-booker – Helsekosten

“Du går bare lige ind i folk med træsko på. Du er åben og lytter, alle føler sig mødt. Deltagerne får svar på det de kom for. Du er kompetent . Du har din baggrund i orden og du er up to date! Du har det under huden i kraft af at være mor til 3 børn og det mærker man. Du gør det så let, ligetil og enkelt, så ukompliceret. Man får lyst og mod til at gå i gang med livsstilsændringerne lige med det samme.

Vi har fået så mange gode tilbagemeldinger på dine foredrag, at folk spørger hvornår kommer hun igen?
Tak fordi du er deler din vinden og at vi kan henvise til dig velvidende at forældrene får det allerbedste. “

– Signe Rømer,
Heksekosten

Skærmbillede 2022-09-19 kl. 20.42.58

 Helsam i Hedensted skriver om
Anettes foredrag:

“Tusind tak for skønt foredrag i mandags hos Helsam Hedensted. Jeg synes det var rigtig hyggeligt. Da jeg kom hjem mandag aften havde jeg en følelse af, det er det bedste foredrag jeg har afholdt, og der er et par stykker efterhånden (Carsten Vagn Hansen, Thorbjörk Hafsteinsdottir … og mange flere) Jeg havde en god fornemmelse i min mave. De som var her har virkelig fået noget ud af det. Nye venskaber er vakt, større viden om kosttilskud og mad til børn, det er bare super fedt og mange har allerede været her igen og sagt det var en fornøjelse med dit foredrag.”

– Heidi

Skærmbillede 2022-09-19 kl. 20.42.58

Efter et foredrag: “Nu synes Majas svigermor ikke hendes ideer er så tossede mere”

“Jeg var med til arrangementet i Baby Sam i går og vil give dig stor ros for dit foredrag – jeg fik rigtig meget ud af det og min svigermor der også var med, var for at sige det som det er BEGEJSTRET   Hun syntes det var utrolig givtigt og oplysende. Hun er af en lidt anden generation så alt denne nye viden på baby fronten har hun haft lidt svært ved at forstå og sætte sig ind i når jeg har fortalt, men der er helt sikkert trængt noget ind nu – nogle gange skal der lige en fagperson til før det bliver forstået .

Så faktisk gav du mig medvind på vejen når det kommer til svigermor, hun fik en lille opvågnen og en opdatering på baby fronten og oven i så fik hun lige et par ord om det lidt mere “alternative” som jeg selv går lidt op i. Nu er hun helt med på min måde at gøre tingene på og syntes slet ikke mine holdninger er helt så tossede længere.”

– Maja

Book et foredrag eller en temadag

farmorbabylille
Scroll to Top