Her til morgen måtte det gerne gå lidt hurtigt med at få tryllet noget lækkert morgenmad frem.
Tit bager vi pandekager eller vafler i weekenden. Men i dag blev det til softice.
Jeg var jo så heldig at få en skøn blender i julegave. Så det er en ren fryd at lege med den.
Det blev til lækker chokolade softice med knasende drys af økologiske cornflakes.
Jeg følger jo sjældent opskrifter, men det var noget i den her stil:
5 frosne bananer
2 klumper frossen spinat
3 store spsk ren kakao – eller mere
lidt vaniliepulver
1 spsk peanutbutter
rismælk alt efter, hvad blenderen kan trække……
Jeg plejer også at putte kanel i, men er løbet tør……
Og det var det 😉 .
Blenderen gjorde resten af arbejdet.
Kunne også sagtens spises til mellemmåltid eller dessert.
Kan også tilsættes god olie eller proteinpulver. Mine unger spiste et blødkogt æg til.