Du har måske luret, at vi jævnligt bager pandekager, vafler, klatkager o. lign.
Børnene elsker det, og det kan gøres super sundt med bl.a. fuldkornsmel, æg og stegt i økologisk koldpresset kokosolie.
Men jeg ved ikke, om du har prøvet at stå med en ordentlig portion dej. Klar til at stege på panden. Og så går det bare helt i grat….. Hver gang man prøver at vende en pandekage, eller hvad det nu er, man har gang i, så går den i stykker og bliver til klumpet dej…
Men fat mod! Jeg har fundet den hemmelige ingrediens.
Fiber Husk er et fiber-produkt, som give ekstra fibre i dit bagværk. Og det er jo heller ikke så tosset.
Fibre er med til at holde fordøjelsen i gang og udrense kroppen for affaldsstoffer.
Men Fiber Husk har altså også den skønne evne, at det holder sammen på dejen. Så ikke flere pandekager, der klasker sammen på panden.
Bare put 1-2 spsk. Fiber Husk i dejen. Og vent så lidt, for dejen bliver meget tyk. Så du skal nok tilsætte lidt mere væske.
Og så bager du ellers bare derudaf….
God fornøjelse!
ho hoooooo dét er tippet jeg har manglet 🙂 Tak!! Mine majspandekager knækker altid når de skal vendes…. juble – nu skal vi have pandekager til aften 🙂
Hej Anette. Hvad serverer du til pandekagerne?
Hilsen Pia
Hej Pia. Vi får lidt forskelligt: frisk frugt, peanutbutter, agavesirup, marmelade sødet med æble, den nye choco-peanutbutter fra urtekram, gedeost, og hvad vi lige har i køleskabet…. Vh Anette