fbpx

Koldskål – uden mælk, sukker og gluten

Mor, skal vi ikke have koldskål?

Jo, det skal vi da uden tvivl. I denne hede, er koldskål et must!

Så hjem i køleskabet og finde, hvad der kunne bruges.

 

Det blev til noget i den her stil:

 

koldskål

 

2 æg piskes med ca 2 spsk agavesirup.

– til det bliver tykt og skummende.

Tilsættes:

ca 3/4 L havredrik

et par deciliter risdrik

et par skefulde hjemmelavet kokosyoghurt (kan sikkert sagtens undværes)

ca 2½ dl. sojayoghurt (købt)

ca 1½ tsk ren vanilie pulver

lidt citronsaft.

 

Piskes og smages til.

 

Serveres med friske jordbær, bananer og lidt cornflakes, hvis man gerne vil have noget der knaser.

MUMS!!!



Husk at Æblebørns rådgivningen ikke erstatter lægehjælp. Hvis du er i tvivl om dit barns sundhed, så søg altid læge. Viden fra Æblebørn er udelukkende tænkt til inspiration og information. Det kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top