fbpx

Jeg snyder!

Mine børn er helt perfekte!

De elsker alle slags grøntsager og vælger altid frugt i stedet for slik og kage.

De har absolut ingen interesse for computer og Nintendo og bruger hver eneste dag uanset vejret på at løbe rundt i skoven.

Nå….. Ja det kunne jo ellers være meget rart, når nu deres Mor er sådan en, der lever af at lære andre forældre om sunde børn……

Meeeen, det er vist ikke heeelt sandheden.

Faktisk kan de vældig godt lide søde sager. Og grøntsager bliver der godt nok spist –  tit på opfordring, men det bliver lidt ensformigt, hvis ikke jeg er lidt opfindsom!

Så jeg snyder! Ja, det gør jeg altså.

Jeg snyder ekstra grøntsager i dem, når jeg kan. Fordi jeg ved, hvor mange fantastiske vitaminer, mineraler og sporstoffer der er i grøntsager.

Og jeg ved at fibrene holder deres fordøjelse igang.

Og de indeholder også stoffer, der er med til at afgifte lever og dermed hele kroppen.

Så f.eks. i søndags. Da lavede jeg vafler til morgenmad. 5 store æg, rismel og boghvedemel, Husk (se klummen her) kanel og kardemomme, bagepulver. lidt rismælk og vand for resten og SÅ: revet squash og gulerødder.

Ungerne spiste dem med stor velbehag.

De blev lidt svampede, men det var ikke noget problem. Lækre var de.

22. april 2013 005

Og det er super, når der ikke bliver spist op, for så ryger resten i fryseren til en dag, hvor vi har lidt mindre tid.2 kommentarer til “Jeg snyder!”

  1. Åh jeg elsker din ærlighed i dine blogindlæg! Det er så rart at høre at det ikke kun er mig der ikke er 100% perfekt! -og så alligevel læse at der er håb forude og at den smule man trods alt gør, også gør en forskel 🙂

    1. Hej Mette. 1000 tak for din kommentar. Den er jeg rigtig glad for! Det var netop det, der var mit ønske. Du er helt perfekt! Kh Anette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen