fbpx

Har vitaminer betydning for dit kommende barns hjerne?

Noget kunne tyde på det…

Dette studie med 300 mødre til børn med autisme, viste, at de kunne nedsætte risikoen for at få endnu et barn med autisme, hvis de tog tilskud af en multivitaminpille den første måned af graviditeten.

Andre studier har vist generel nedsættelse af risikoen for at få børn med autisme, hvis den kommende mor har taget et vitamintilskud.

Vi ved ikke endnu præcist, hvad sammenhængene er, men vi ved at f.eks. B-vitaminer er meget vigtige for nervesystemet. Folinsyre har f.eks. særlig forebyggende effekt på rygmarvsbrok.

I min optik, så giver det rigtig god mening at man booster sin krop op til og igennem en graviditet. En god letoptagelig vitaminpille er en del af det.

Det er vigtigt at tage en multivitamin frem for et enkelt tilskud – ikke mindst for gravide. Det kan du bl.a. læse om her.

Der er også andre tilskud, som kan være meget relevante for gravide. Det kan du læse om her.

Vil du gerne have mulighed for individuel rådgivning lige når det passer dig omkring dit barns eller kommende barns sundhed, så skriv dig op på listen til næste gang der åbnes for tilgang til Sunde Børns Verden.

Her har du et helt hold af eksperter til din fulde rådighed – bl.a. en Doula. Læs alt om Sunde Børns Verden her.

Er du passioneret omkring børns naturlige sundhed? Jeg har netop åbnet for tilmelding til årets hold af online uddannelsen til Børnesundhedsvejleder.

7 af pladserne er allerede booket.

Læs alt om uddannelsen her. 

Husk at Æblebørns rådgivningen ikke erstatter lægehjælp. Hvis du er i tvivl om dit barns sundhed, så søg altid læge. Viden fra Æblebørn er udelukkende tænkt til inspiration og information. Det kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top