fbpx

Alt hvad du behøver……

Asbjørn er blevet syg.

Han har feber og er bare slap og træt og tung i hovedet.

Min “lille” dreng har det bare sådan rigtig trælst.

Jeg kan faktisk lige på stående fod ikke huske, hvornår jeg sidst har haft et sygt barn,  som måtte blive hjemme fra skole eller institution. Har jo ellers tre af slagsen i huset – i alderen 2 til 9 år.

Og som regel tager det heller ikke så lang tid, inden de er ovenpå igen.

Ikke mindst takket være mit ynglings-universal-hjemmeapoteks-remedie.

infeksin

Der findes masser af rigtigt gode naturlige midler, der kan hjælpe mod alt muligt. Men Infeksin er en af mine favoritter, fordi den kan bruges mod alle former for infektioner.

Og børn responderer som regel rigtig godt på homøopati. Som jo er uden bivirkninger og arbejder ved at styrke kroppens eget forsvar og evne til at komme sig.

Og som alle andre naturmidler, så virker det bare allerbedst, hvis det bliver givet med det samme, der er optakt til noget.

Så derfor er den bare rigtig god at have stående i skabet, så den er klar.

Heldigvis kan den holde sig længe 😀Husk at Æblebørns rådgivningen ikke erstatter lægehjælp. Hvis du er i tvivl om dit barns sundhed, så søg altid læge. Viden fra Æblebørn er udelukkende tænkt til inspiration og information. Det kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling.

12 kommentarer til “Alt hvad du behøver……”

 1. Hej
  Ja jeg kan kun tilslutte mig “heppekoret” til infeksin, fremragende produkt, som jeg har anbefalet i årevis og i særdeleshed i min tid som zoneterapeut. Ikke bare til børn, men i høj grad også til voksne.
  Vh Gitte Toft

 2. Hej Stine

  Det kan købes i helsekosten eller på internettet.
  Du vil ikke kunne finde en masse information om, hvad det virker mod. For det må producenten ikke skrive noget om, fordi det er et naturmiddel.
  Men du kan bruge det til alle typer infektioner!
  Dosis osv står på flasken.

  Kh Anette

 3. Nu har jeg fået indkøbt Infeksin men der står ikke noget om mængder og hyppighed ved hverken børn eller voksne, Så kan du sige noget om det? Hvor mange dråber og hvor tit til børn 2 år og til voksne? Tager du det så snart du kan mærke de er noget snot eller influenza i farvandet?

  1. Hej Sara. Ja, det virker bedst, hvis man starter med at tage det, så snart der er optræk til noget! Børn under 1 år: 5 dråber 3 gange dagligt. Børn 1-6 år: 6-8 dråber 3 gange dagligt. Voksne: 15-20 dråber 4 gange dagligt. Kh Anette

 4. Sara fritzner

  Tak. Det må jeg prøve næste gang der er optræk til noget. Er det bare at blande det i et glas vand?

 5. Hej Anette,
  Min datter er blevet snotforkølet. Lige pt kan jeg heller ikke huske hvornår hun sidst har været syg, men det kan jo komme over dem. God bedring til din dreng. Jeg overvejede om jeg kunne bruge infeksin eller det var bedre med argentit comp. Men som jeg forstår, i forhold til hvad du skriver, så er infeksin også godt mod snotnæser og ikke kun influenza? Og så en masse rødsol-hat te, de synes jeg altid er godt til sygdom.
  Kærligst
  Camilla

 6. Infeksin er godt til alle typer infektioner. Også snotnæser.
  Rød solhat er bestemt også godt og det samme med argentit comp.

  Rød solhat er jo fint at kombinere med homøopatisk behandling.
  HVis du er glad for argentit, så brug bare det. Den er også god!

 7. Hej!

  Har en dreng der har døjet med opkast og diarré i 1,5uge. Er meget sløv om aften og vil helst kun bæres rundt. Så mit spørgsmål er egentlig er dette noget der vil passe til ham også eller har du et andet alternativ?
  Han har ikke feber hvilket er positivt.
  Mvh Cajsa

 8. Rikke Pia Hansen

  Hej Anette
  Jeg har en dreng på 6 måneder, der er blevet forkølet, hoster og raller i halsen.
  Det meste af hans kost består af Pepticate mme og lidt grønsagsmos.
  Må jeg give ham Infeksin og dryppe 5 dråber i hans flaske mme, 3 gange om dagen, eller er han for lille til det?
  Han får også mælkesyrebakterier.

  Vh
  Rikke

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top