fbpx

Et vitamin ser ud til at kunne forebygge astma, knogleskørhed og emaljefejl.

Forskere fra København har fundet endnu en sammenhæng mellem tilskud af et vitamin under graviditeten og barnets sundhed. 

Det drejer sig om D-vitamin.

Deres nyeste fund handler om emaljefejl. Mødre, der fik høje doser af D-vitamin under graviditeten, fik børn med halv så stor risiko for emaljefejl.

Læs evt mere her. 

Forskerne bag studiet anbefaler sundhedsstyrelsen at øge mængden at det anbefalede D-vitamin tilskud under graviditeten. Det har de dog ikke lige planer om. 

Studiet viser i min optik under alle omstændigheder, at vi kan påvirke vores børns sundhed allerede under graviditeten. Og at det har betydning, hvad vi gør med vores krop.

Basis er sund og varieret kost, god søvn, bevægelse og kærlighed. Dertil kan det ofte være en god ide med en god kvalitets multivitamin, probiotika/mælkesyrebakterier, ekstra D-vitamin, letoptageligt jern og en god kvalitets fiskeolie.

Vil du slippe for snot, eksem, forstoppelse, refluks med mere?
Kom med i Sunde Børns Verden.

Her får du nøglerne til, hvordan dit barn bliver sund, rask og fyldt med livsglæde.
Du får inspiration, hjælp fra eksperter og meget mere.
SE HER

De bedste Æblehilsner
Anette Straadt

Naturlig sundhedsplejerske

Husk at Æblebørns rådgivningen ikke erstatter lægehjælp. Hvis du er i tvivl om dit barns sundhed, så søg altid læge. Viden fra Æblebørn er udelukkende tænkt til inspiration og information. Det kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top