fbpx

Vejen til god søvn!

God søvn! Der er stort set ikke noget bedre, end når hele familien har fået sin dejlige nattesøvn! Ahh – at vågne op om morgenen. Friske og klar til dagens opgaver!

Det er i hvert fald fuldstændig nedbrydende, hvis man ikke får sovet ordentligt i længere tid i træk! Det kan ødelægge hele familiens trivsel.

Som mor kan man blive helt desperat tilsidst, hvis man ikke får sovet! Trust me – I know!! Jeg har selv endt med at have tinnitus en overgang pga. manglende søvn……

Men faktisk var det netop Asbjørns søvnproblemer, som fik mig til at åbne øjnene for, hvor vildt meget man kan styrke sin børns sundhed og trivsel og altså også søvn via kost, kosttilskud og livsstil!

Det kan du læse om i Familie Journalen i den her uge, hvis du har lyst.

Sov igennem

Fordi jeg ved, hvor mange forældre, der har udfordringer med deres børns søvn, har jeg besluttet mig for at dele et gratis søvn-kursus ud til dig, som jeg har lavet

Det findes i to varianter. En lydfil du kan downloade og tage med dig f.eks. på din telefon. Og en skriftlig guide, hvis du hellere vil læse dig til det.

Du finder det hele lige her.

Fra mig til dig 😀

God fornøjelse og sov rigtig godt!

Og del meget gerne med andre forældre, der gerne vil have deres nattesøvn!Husk at Æblebørns rådgivningen ikke erstatter lægehjælp. Hvis du er i tvivl om dit barns sundhed, så søg altid læge. Viden fra Æblebørn er udelukkende tænkt til inspiration og information. Det kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling.

2 kommentarer til “Vejen til god søvn!”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top