fbpx

Sov igennem – bestseller i ny udgave.

Det har været med stor fornøjelse og stor ydmyghed, at jeg har fået lov til at redigere “Sov igennem uden gråd”.

Jeg stødte selv på bogen første gang da Asbjørn var baby. Og jeg var meget begejstret for den. Elizabeth Pantleys tilgang til børn vækkede dyb genklang hos mig. Og redskaberne har jeg med succes brugt både til Asbjørn og senere til Linus.

Det handler 100 % om tryghed og nærhed og nænsom hjælp til at få barnet til at sove. Samtidig med, at det jo er nogle meget håndgribelige og effektive redskaber.

Jeg har anbefalet den 100-vis af gange, så da jeg blev spurgt af forlaget Aronsen ,om jeg ville være med til at redigere den nye udgave. Så var jeg ikke et sekund i tvivl.

Den her bog er bare en klassiker. Og den har været med til at sætte dagsordnen i forhold til, hvordan man møder sit lille barn, lige siden den kom frem.

Og nu er den altså lige på trapperne i en ny og revideret udgave. Den oprindelige version har faktisk været udsolgt et stykke tid, men det er heldigvis snart igen muligt at få fingre i denne fantastiske bog.

Page1

Så hvis du ønsker dig noget mere nattesøvn hjemme hos jer. Så vil jeg altså bare smutte i boghandlen og bestille den med det samme.

Der findes faktisk også en udgave til de større børn, hvis dit barn er lidt ældre.

Med ønsket om en skøn nattesøvn til dig og hele din familie!

P.S. Hvis du vil vide lidt mere, kan du læse med her:

Page1 (2)Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top