fbpx

Naturlig behandling af forstoppelse

 

Vidste du, at der bliver solgt mere end 100.000 pakker Movicol Junior (middel mod forstoppelse til børn) om året i Danmark?  

Det er i min optik MANGE børn – alt for mange, hvor man symptombehandler i meget lang tid – uden at finde årsagen til at de forstoppede.

 

Det skal vi have gjort noget ved.

Er dit barn forstoppet?
Eller vil du gerne hjælpe andre børn af med forstoppelse?

 

Her får du 3 vigtige nøgler til det:

  1. Sørg for at barnets tarmbakterier er i balance. Spis mad, der indeholder gavnlige bakterier som syrnede og fermenterede madvarer. Og giv et tilskud af probiotika/mælkesyrebakterier, der passer til barnets alder og som er nemt at give.
  2. Fjern det, der forstyrrer barnets fordøjelse. Det kan være fødevarer, som kroppen har svært ved at håndtere. Langt fra alle fødevare-reaktioner kan måles i en blodprøve eller priktest. Det kan derfor være en god ide at få kompetent vejledning til at finde frem til det. Husk også at sørg for, at barnets kost stadig er lødig og dækkende ift barnets behov for alle næringsstoffer.
  3. Få barnet tjekket hos en dygtig kropsbehandler, der bl.a. kan undersøge afklemning og/eller spændinger omkring d. 10. kranienerve Nervus Vagus. Nervus Vagus har stor betydning for fordøjelsen.

Når disse 3 ting er på plads, så er det min erfaring at alle børn får forbedring eller slipper helt af med deres forstoppelse.

Derudover kan man hjælpe kroppen lidt på vej med blandt andet C-vitamin og magnesium. Her er det klogt at få hjælp til dosering og typer.

Tilstrækkeligt væske, masser af bevægelse og gode toiletvaner er også vigtigt. 


Vil du hjælpe andre børn af med forstoppelse, refluks, snot, eksem, sygdom og meget mere?

Se online uddannelsen til Børnesundhedsvejleder her.


Vil du slippe for snot, eksem, forstoppelse, refluks med mere?
Kom med i Sunde Børns Verden.

Her får du nøglerne til, hvordan dit barn bliver sund, rask og fyldt med livsglæde.
Du får inspiration, hjælp fra eksperter og meget mere.
SE HERSkriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen