fbpx

Klar til skole/institution med energi og et stærkt immunforsvar.

Det er så fantastisk dejligt at dokumentationen for, hvor vigtig vitaminer og mineraler er for børns sundhed, bare vokser og vokser.

EFSA som er the European Food Safety Authority tilføjer hele tiden nyt til listen over vitaminer, mineraler og fedtstoffer, som er fuldstændig dokumenteret til at betydning for specifikke dele af børns krop.

Det betyder også, at de der forhandler kosttilskud nu har lidt bedre mulighed for at vejlede kunderne, da de kan få lov til at fortælle, hvad de forskellige næringsstoffer virker for.

Som nogle af de nyeste på listen står nu at:

  • D-vitamin bidrager til en normal funktion af børns immunsystem.
  • Niacin (B3) bidrager til en normal energiomsætning hos børn.
  • Biotin (B7) bidrager til en normal energiomsætning hos børn.

Der er altså mange rigtigt gode grunde til at sørge for at dit barns kost fylder det op med gode og sunde næringsstoffer. Ikke mindst nu hvor mange børn starter op på et nyt skoleår eller er i gang med livet i institution eller dagpleje.

Så giv den gas med grøntsager, frugt og fuldkorn. Og lad endelig børnene komme ud i solen og tanke op med D-vitamin. Det varer ikke længe, før efteråret sætter ind. Dit barn skal selvfølgelig ikke blive skoldet, men nyd solens stråler i de mængder, som jeres hud kan klare.

PS. Nu varer det kun kort tid inden min nye bog dukker op i landets boghandlere. Med den i hånden kan du give dit barns sundhed og krop et fantastisk boost.

NATURLIGT_SUNDE_BORN_forside- uden kant

 Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen