fbpx

Kan din baby holde varmen hele vinteren?

Følelsen af at putte din skønne baby ned i barnevognen og lade det sove trygt, blødt og varmt udenfor, selvom temperaturen daler og daler….. Ahhh…….

Og det er ikke kun en skøn følelse, det er samtidig super sundt. Undersøgelser har vist, at det styrker dit barns immunforsvar at sove udendørs. De fleste børn sover også længere tid af gangen, når de sover udendørs.

Jeg anbefaler helt bestemt at du lader din baby sove middagslur i barnevognen – også hele vinteren igennem. Så længe temperaturen holder sig over de minus 10 grader, så kan din guldklump sove ude. Når bare det er pakket godt ind og kan holde varmen. (under 10 grader kan kroppen ikke nå at opvarme indåndingsluften på vej ned i lungerne).

 

 

Lammeskind_til_baby_grande

Min ynglings måde at holde babyer varme i barnevognen på er med et lammeskind. Det er så blødt og lækkert og naturligt; og så er det varmeregulerende som er en af de absolutte vigtigste faktorer. Så det både holder din baby varm, men også kan lede varmen væk, hvis det bliver FOR varmt. (jeg anbefaler dog ikke at bruge lammeskind om sommeren).

Men når du køber (eller arver) lammeskind, så vær opmærksom på, om det er et lammeskind lavet til børn! Altså at det er 100 % naturligt og at det f.eks. ikke er farvet eller behandlet med Chrom.

Lige nu er der et super godt tilbud på et lækkert New Zealandsk baby-lammeskind hos www.lammeskindet.dk

Det er et Merino Baby Lammeskind,  som er et super blødt new zealandsk lammeskind speciel forarbejdet til barn. Det passer lige til barnevognen, klapvognen eller faktisk også som legetæppe på gulvet, hvis det er koldt. Og du kan altså sparer 200,00 kr på det lige nu….

 

Hvis dit barn ikke har det allerbedste sovehjerte…. så får du lige et vigtigt tip her: Omega 3 fedtstoffer har vist sig at være vigtige for en god søvn. Undersøgelser har vist, at børn sover bedre, når de er tanket op med de vigtige omega 3 fedtstoffer DHA og EPA som fås fra fisk og alger. Hvis du ammer dit barn, så kan du sende det videre gennem ammemælken, hvis du selv får nok.  Tag gerne en god kvalitets fiskeolie hver dag. Hvis ikke dit barn ammes, så kan du give ½ tsk flydende fiskeolie dagligt til dit barn direkte.

 

Selvom mine unger er store, kan jeg tydeligt huske, hvordan de har sovet fantastisk i barnevognen med lammeskind i den danske vinter….. Ikke mindst Linus og hans sovehjerte, som de stadig taler om i vuggestuen…. selvom han nu er 6 år og lige startet i skole 😀

God fornøjelse med at nyde dit barn, der putter varmt og trygt i sin barnevogn – f.eks. med det lækre lammeskind på tilbud fra www.lammeskindet.dk 

Indeholder affiliate links – altid kun produkter, som jeg ved kan give god trivsel hos dig og dit barn 🙂


1 kommentar til “Kan din baby holde varmen hele vinteren?”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen