fbpx

Rask og sund familie - ja tak

Online foredragsrække - vær med hjemmefra

Kom med til online foredragsrække, og bliv klædt på til at passe på din familie hele vinteren

Har du også hørt, at du ikke kan gøre noget ved virus? Eller måske har du hørt, at det er helt normalt og umuligt at forhindre, at børnefamilier som din bliver syge og forkølede hele vinteren?

Kom med til online foredragsrække, hvor vi skal fokusere på 3 super spændende, inspirerende og vigtige emner, der alle sammen giver dig den viden og de redskaber du skal bruge for rent faktisk at gøre en forskel for jeres immunforsvar og sundhed. Her vil ikke være hokus pokus - kun brugbare værktøjer til en vinter uden konstant sygdom for hele familien.

favicon

1. Styrk din families immunforsvar

 

Det første foredrag giver dig alt det information du skal bruge, for at du selv kan styrke din families immunforsvar effektivt - helt uden løftede pegefingre.

Det kræver ikke et specielt kendskab til menneskets anatomi for at være med. Du får alle redskaber præsenteret letforståeligt og håndgribeligt, inklusiv alle de gode og nemme genveje.

Det du lærer allerede til første foredrag, er super effektivt og har vist både i erfaring og studier at kunne gøre en afgørende forskel for familier. Det kan det også have for dig og din familie!

 

 

 

 

 

https://www.aebleboern.dk//wp-content/uploads/2021/01/cropped-favicon.png

2. Hjælp din familie hurtigere og nemmere igennem sygdom

 

Det andet foredrag handler om,  hvordan du sætter virus hurtigere på porten, hvis I skulle løbe ind i en enkelt smitte.

Et stærkt immunforsvar kan få jer uden om rigtig meget sygdom, men en enkelt omgang snot eller influenza i løbet af vinteren er helt normalt.

Her er det bare SÅ skønt at kende til redskaber, der hjælper immunforsvaret med hurtigt at slå det ned, så sygdommen ikke bliver så ubehagelig eller langvarig.

Til det her foredrag arbejder vi ikke med hokus pokus eller tricks der lyder lidt for gode til at være sande. Jeg forklarer dig mekanismerne bag, hvordan i kommer hurtigere og nemmere igennem sygdom og hvad de videnskabelige studier fortæller os virker.

favicon

BONUS til de hurtige: Problemknuseren til udfordringer og skavanker i livet med børn

BONUS foredraget lærer dig en hel række fantastiske og naturlige tips til familielivet med børn.

Tips til f.eks.

  • vokseværk
  • tandfrembrud
  • hovedpine
  • forvridninger
  • søvnproblemer
  • mareridt
  • sår og meget andet

Tips der er uundværlige, når I ikke vil stoppes af problemerne, men have de naturlige løsninger klar lige så snart i møder et problem. Jeg har mange års erfaring med de her løsninger, og jeg er klar til at dele dem med dig.

 

Bliv helt skarp på, hvordan du kan passe på din familie hele vinteren. Lyder det for godt til at være sandt?

Igennem alle tre foredrag præsenterer jeg dig for både videnskabelige studier og biologisk viden

Jeg kombinerer det bedste fra min baggrund som sygeplejerske og sundhedsplejerske med den nyeste viden om naturlig sundhed fra de nyeste studier

Det hele bliver præsenteret letforståeligt og med god energi, humor og fokus på de konkrete redskaber du skal bruge for at komme i gang med det samme

Jeg har hjulpet rigtig mange familier til at lære, hvordan de faktisk kan komme igennem vinteren uden sygdom. Jeg har samlet nogle eksempler til dig fra nogle af de familier, der har arbejdet super sejt med mine værktøjer.

Hvordan foregår det?

Foredragene er online

De er holdt som live foredrag i november 2021 og det er derfor en optagelse du får adgang til.

De er MINDST lige så relevante og up-to-date som i november.

Du får tilsendt en mail med foredragene, så snart du har sikret dig din adgang

Du kan derfor se/høre foredragene præcist hvor og hvornår det passer dig.

flatlaypclille

Hvad er din investering?

Få adgang til de 2 foredrag for kun 299 kr i alt.

Ved køb inden min fødselsdag d. 14/10 2022 får du uden beregning også adgang til:

Bonus-foredraget

 

Hvem afholder foredragene?

Din vært og foredragsholder er Anette Straadt.

Anette er erfaren og populær foredragsholder og forfatter. Hun brænder for børnefamiliers sundhed og trivsel. Hendes mission er at klæde familier på til at passe på deres egen sundhed.

Anette er uddannet sygeplejerske, sundhedsplejerske og klinisk kostvejleder. Hun har taget kurser i ind- og udland bl.a. ved FAB-research i London, A4M i Californien og hos Umahro Cadogan i Danmark.

Anette har arbejder professionelt med børns sundhed siden 2001 og har selv tre skønne børn. Hun har hjulpet hundredvis af familier til mere sundhed gennem Æblebørn i mere end 10 år.

Anette har skrevet to bøger. Den seneste er udgivet på Gyldendal i 2020. Endvidere er hun fast artikel- og brevkasse skribent på Magasinet Naturli´. Hun underviser på uddannelsen til Klinisk Kostvejleder på Nordic College of Natural Medicine.

Anette er uddannelsesleder og underviser på uddannelsen til Børnesundhedsvejleder.

Anette Straadt_0003 web

Hvad siger andre om Anettes foredrag?

Anettes foredrag er meget populære. Læs her nogle tilbagemeldinger fra tidligere deltagere.

“Kære Anette. Tusind tak for et skønt oplæg i lørdags.  

Det var spændende og meget informativt. Og så er du en knalddygtig oplægsholder:-) “

Mange gode hilsner Anna Wejdemann, www.psykolog-i-aarhus.com

“Hej Anette

Tusind tak for et rigtig spændende og inspirerende foredrag.

Vi har fået rigtig flotte tilbagemeldinger. De lagde specielt vægt på, at du er en rigtig dygtig formidler, som formåede at gøre online oplevelsen til en live oplevelse."

Venlig hilsen Nanna Dybro, FOF Århus

"Det var en fornøjelse at have dig ude at holde foredrag for vore kunder, som jo denne aften først og fremmest var unge mødre. Du skabte god kontakt til dem og  de var meget lydhøre overfor dine gode råd.”

VH Bodil, Jordens Frugter.

“Hej kære Anette. Du skal vide, at også jeg fik rigtig gode anbefalinger retur – de var utroligt glade for dit foredrag. Alle gik inspirerede og klogere hjem. Dejligt!! Absolut en succes.”

Mange hilsner Elke, FOF Nordvestjylland

“Du går bare lige ind i folk med træsko på. Du er åben og lytter, alle føler sig mødt. Deltagerne får svar på det de kom for. Du er kompetent . Du har din baggrund i orden og du er up to date! Du har det under huden i kraft af at være mor til 3 børn og det mærker man. Du gør det så let, ligetil og enkelt, så ukompliceret. Man får lyst og mod til at gå i gang med livsstilsændringerne lige med det samme.

Vi har fået så mange gode tilbagemeldinger på dine foredrag, at folk spørger hvornår kommer hun igen?
Tak fordi du er deler din vinden og at vi kan henvise til dig velvidende at forældrene får det allerbedste. “

– Signe Rømer,
Heksekosten

“Jeg var med til arrangementet i Baby Sam i går og vil give dig stor ros for dit foredrag – jeg fik rigtig meget ud af det og min svigermor der også var med, var for at sige det som det er BEGEJSTRET   Hun syntes det var utrolig givtigt og oplysende. Hun er af en lidt anden generation så alt denne nye viden på baby fronten har hun haft lidt svært ved at forstå og sætte sig ind i når jeg har fortalt, men der er helt sikkert trængt noget ind nu – nogle gange skal der lige en fagperson til før det bliver forstået .

Så faktisk gav du mig medvind på vejen når det kommer til svigermor, hun fik en lille opvågnen og en opdatering på baby fronten og oven i så fik hun lige et par ord om det lidt mere “alternative” som jeg selv går lidt op i. Nu er hun helt med på min måde at gøre tingene på og syntes slet ikke mine holdninger er helt så tossede længere.”

– Maja

Scroll til toppen