fbpx

Humør og søvn – nyt studie viser god effekt af gavnlige bakterier.

Et nyt italiensk dobbelt-blinded placebokontrolleret studie har vist, at tilskud af et bredt sammensat probiotika havde god effekt på både humør og på søvnen.

Det var et lille studie, men det er lavet på mennesker og det bakker rigtig godt op om den viden vi efterhånden har om, hvordan tarmens bakterier har enorm betydning for hele kroppens sundhed og trivsel. Og om den store og vigtige forbindelse der er mellem tarm og hjerne.

Studiet er ikke lavet på børn (det er lavet på universitets-studerende) men der findes også gode probitika til børn som er helt sikre at give.

I min optik er det derfor, med al den viden vi som sagt har om tarmbakterier nu, en rigtig god ide at sørge for at ens barn har et sundt fordøjelsessystem med masser af gode tarmbakterier.Hvordan giver du dit barn et sundt tarmsystem?

Det gør du bl.a. ved at give dit barn en sund og varieret kost med masser af grøntsager og med fuldkorn. Og ved at sørge for, at dit barn får gode bakterier enten via kosten eller evt som et tilskud.

Og ved at slippe bakterieforskrækkelsen i hverdagen.

Vil du slippe for snot, eksem, forstoppelse, refluks med mere?
Kom med i Sunde Børns Verden.

Her får du nøglerne til, hvordan dit barn bliver sund, rask og fyldt med livsglæde.
Du får inspiration, hjælp fra eksperter og meget mere.
SE HER

 

 Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top