fbpx

Fars kost har betydning for barnets sundhed

Listen af studier bliver længere og længere.

Studier der peger på, at alt det vi spiser har stor betydning. Ikke kun for vores egen sundhed, men også for vores børns sundhed. Også de børn vi måske ikke har fået endnu

Det seneste studie i rækken viser, at fars kost har betydning for hans sædkvalitet og derefter for børnenes hjertekar-system. Det er et museforsøg, så vi kan selvfølgelig ikke konkludere at det også gælder for mennesker. Men når vi sammenholder med mange andre studier, så tyder det på, at der er noget om snakken.

Når nu kosten betyder så meget for sundheden, hvordan sørger vi så for at vores børn får de bedste betingelser? Vi giver dem de bedste “byggesten”.

Basis er en sund og varieret kost primært af hele fødevarer. Det vil sige undgå de raffinerede fødevarer og dem er er tilsat konserveringsmidler, farvestoffer osv. 

Det kan derudover være en god investering at supplere kosten med nogle kvalitets basis kosttilskud. En god multivitamin/mineral, ekstra D-vitamin om vinteren, en god kvalitets fiskeolie og også gerne probiotika/mælkesyrebakterier. 

Hvis du gerne vil have inspiration til sund og varieret mad til dit barn. Samt personlig guidning for at finde de bedste kosttilskud til jer. 

Så kig helt gratis ind i Sunde Børns Verden i 30 dage

Se den lille film her på 2 minutter om, hvad Sunde Børns Verden (tidliger kendt som Klub Æblebørn) kan gøre for dig:

1 kommentar til “Fars kost har betydning for barnets sundhed”

  1. Pingback: Hurtig hjælp til sløve sædceller - via kosten - Tryg mor - raske børn - glad familie

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen