fbpx

Slip af med eksem

Nu er det jo ikke min tanke, at den her blog skal blive en lang reklamesøjle for diverse produkter.

Men i dag har jeg altså alligevel lyst til at fremhæve et mere….

Jeg har nemlig netop fået den her undersøgelse ind i min mailboks. (Jeg får faktisk jævnligt mails med undersøgelser, der viser, at diverse kosttilskud har veldokumenteret virkning – ikke mindst til børn)

Den her svenske undersøgelse dokumenterer, at et tilskud af probiotika af bakteriestammen Lactobacillus reuteri, nedsætter risikoen for eksem og allergi hos børn.

Det er jo fedt! For der er sørme rigtigt mange børn, som har eksem. Og som bliver smurt med hormoncreme. Og så forsvinder eksemen måske fra huden….. Men ubalancen sidder jo stadig i kroppen. Det er bare advarselslampen, der der skruet løs…..

Probiotika er “gavnlige tarmbakterier” som styrker fordøjelsen og dermed hele kroppens sundhed. Som jeg vist har skrevet et par gange nu, så sidder 70 % af immunforsvaret i fordøjelsen. Og når man får styr på bakteriefloraen i tarmen – så har vi meget tit hånd om årsagen til eksemen. Og så lyser advarselslamperne ikke mere – det har de nemlig ingen grund til.  Og nu har vi så også endda dokumentation for det…..

Og så er det jo bare rigtig interessant er, at vi i Danmark har netop et probiotika produkt med den bakteriestamme, der hedder Lactobacillus reuteri.

Produktet hedder Bio Gaia.

BioGaia TyggetabletterOg det fås både som dråber og tyggetabletter. Og det må gives til børn i alle aldre!Husk at Æblebørns rådgivningen ikke erstatter lægehjælp. Hvis du er i tvivl om dit barns sundhed, så søg altid læge. Viden fra Æblebørn er udelukkende tænkt til inspiration og information. Det kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling.

4 kommentarer til “Slip af med eksem”

 1. Selv tak Sanne. Jeg elsker at dele dem :). Håber I vil dele dem videre ud….så langt ud I kan…… Kh Anette

 2. Har en 10 mdr. Skøn pige der desværre har været plaget meget af børneeksem. Lægerne foreslog kun fed crem og homoncreme.
  Heltigvis fandt jeg frem til dig, Anette via internettet og hørte din lydfil hvori du også anbefalede bio Gaya. Min datter har nu dagligt få dråberne i ca. 1,5 mdr. Og hun har det allerede meget bedre. Hun er glad igen.
  Vi har endnu ikke fundet ud af hvad hun ikke kan tåle, men tænker at det kan være komælk. Mere information om alternativer til mælk og andre produkter uden komælk er meget velkommne.
  Tak for en god hjemmeside, facebook og blog.
  Venligst Nina

  1. Tak Nina.
   Hor er jeg glad for at høre det!
   Og tak for inspirationen. Det vil jeg gerne følge op på.
   Kh Anette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top