fbpx

Den bedste creme til eksem

Har dit barn eksem? Eller kender du nogen, der har? Så læs med her.

Eksem skal først og fremmest angribes indefra!

 • Med sunde olier: koldpressede økologiske planteolier som olivenolie, kokosolie og eventuelt kæmpenatlysolie, hørfrøolie og hampefrøolie. Og ikke mindst en god kvalitets fiskeolie.
 • Med afbalancering af fordøjelsen med sunde fibre og gavnlige tarmbakterier. Og opmærksomhed op eventuelle intolerancer og allergier.

Men ind imellem kan det være en stor hjælp også at kunne støtte op om huden udefra. Og nogle børn kan også rammes af tørre pletter og lidt eksem-agtige pletter selvom man arbejder intenst med de indvendige midler.

Cremer med binyrebark hormon støtter ikke op om huden. De slår symptomerne ned, men de fjerner ikke årsagen og de belaster huden i stedet for at bygge den op. Så hvis man på nogen måde kan finde andre behandlinger, så er det langt at foretrække.

Min ældste datter Maja har især om vinteren haft et par tørre pletter rundt omkring. På arme eller ben. Vi har kunnet holde det nede med alle de gode ting indenbords (olier, probiotika mm) og ved at smøre pletterne med en fed creme et par gange dagligt. Vi har prøvet mange forskellige cremer. Flere af dem har været udmærkede. Men nu har vi fundet en klar favorit!!!

Bidro creme med Pileekstrakt & Gele Royal har vist sig at være de andre helt overlegne. Nu kan vi nøjes med at smøre nogle gange om ugen – frem for flere gange dagligt. Og i perioder behøver vi slet ikke smøre. Den støtter op om hudens naturlige processer og er fremstillet efter økologiske principper. Læs mere på www.bidro.dk

Samme resultat har andre Æblebørn familier.
Michelle siger: “Jeg er igang med at teste bidro på min datter og efter en uge må jeg sige at effekten er på højde med locoid som jeg får på recept hos lægen såååå jeg kan klart anbefale.”

Anne Marie siger: ” Bidro er den bedste creme jeg har haft mod børneeksem. Vi har teste alverdens cremer, men ingen af dem kommer på højde med bidro. Kan også anbefale bidro gel hvis der er eksem i hårbunden..”

Jeg har fået lov at lave en lille konkurrence, hvor du kan vinde et sæt Bidro produkter bestående af gel, creme, shampoo og balsam. Der er 3 præmier i alt. 

Alt du skal gøre er at:

 1. dele bloggen her på din facebook side
 2. Skrive en kommentar her eller på facebook under linket til bloggen, hvor du beskriver hvilket hud-problem, du gerne vil ha løst,

Og der er trøstpræmier til alle! Alle der deltager og skriver deres adresse på, får tilsendt en lille prøve på produkterne.

Der bliver trukket lod d. 23. april.

Held og lykke.

(Bidro Cremen indeholder en lille smule parfume – fordi pil lugter ret surt…… Det er allergenfri parfume som må bruges i svanemærkede produkter. Det vil sige man tager 99 forskellige blomsterdufte og laver til koncentrat og tager meget lidt af hver, så man ikke danner allergener og der er kun 0,5% i så det er meget lidt. Bare lige så du ikke bliver overrasket, når du læser på indholdet.)  3 kommentarer til “Den bedste creme til eksem”

 1. Michelle Hanse

  Det ville være helt fantastisk at vinde cremen. Min datter Liva på 15 måneder har store tørre røde plamager på arme, hånd og ben. Hun er blevet testet for svamp, men det er ikke det. Lægen har nu sendt mig videre til hudlæge, fordi de ikke ved hvad det er.
  Der er ikke en eneste creme der virker, heller ikke Locoid fra lægen. Så jeg er på var bund, og bekymret. Hun er heldigvis ikke generet af det. Men som mor er jeg bekymret for min lille datter, og vil bare hjælpe hende ❤️
  Vi skal nu til hudlægen – men de har jo ventetid. Så hvis jeg vandt denne creme, kunne jeg se om det virkede, inden hun har tid hos hudlægen, og måske skal have noget med hormoner. Det vil jeg gerne undgå 🙂
  Min adresse er: Michelle Hansen, Brogade 30, 2.tv, 4100 Ringsted

  Tak for en fantastisk blog, det er virkelig noget man kan bruge 🙂

 2. Malan úr Dalinum

  Vores 3 årige datter har haft svær eksem siden hun var 3 måneder. Vi har prøvet alt muligt med kosten, samt taget adskillige blodprøver, uden resultat. Gennem årene har vi brugt titusindvis af kroner på kostomlægning og produkter, derfor ville være dejligt at vinde produkterne, og se om det kunne hjælpe.
  Mvh
  Malan úr Dalinum
  í Dalinum 1
  FO-627 Lamba
  Færøerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top