fbpx

Æblebørns nye blæksprutte

Jeg er mega glad 🙂 .

Jeg mærker hver eneste dag, at interessen for naturligt sunde børn bare vokser og vokser. Ih det gør mig glad, at så mange familier finder ud af, hvor meget de selv kan gøre for at skabe sunde, raske og glade børn.

Så for at få tid til at guide, hjælpe og rådgive endnu flere, har jeg skaffet mig en blæksprutte til at hjælpe mig i Æblebørn.
Sara er en super dygtig kvinde, med passion for at have styr på tingene – og for sunde børn. Helt perfekt.
Du kan møde hende her:

Jeg hedder Sara Fritzner og er Anettes personlige assistent. Jeg bor på en nedlagt landejendom nord for Aarhus sammen med min fantastiske kæreste og vores to dejlige børn, Iben på 6 år (fra juli 2011) og Johan på 2 år (fra november 2015).

Hele mit professionelle liv har jeg beskæftiget mig med markedsføring, kommunikation, administration og kundeservice. Derfor er det blevet min spidskompetence at udvikle og styre alle aspekter af de fagområder. Min uddannelsesmæssige baggrund er indenfor markedsføring og kommunikation og jeg har mere end 13 års erfaring fra jobs i marketingafdelinger både som koordinator og leder.

Vi bruger en masse tid på vores lille landejendom. Det er vigtigt for os, at være sammen som familie om alle de gøremål og opgaver der er på stedet. Derfor har vi børnene med til alt og vi værdsætter udelivet enormt højt og vil gerne lære vores børn at holde ligeså meget af naturen, som vi selv gør.

Da vi blev forældre første gang i 2011 begyndte jeg, at interessere mig for, hvordan vi bedst muligt kunne opbygge og støtte vores datters sundhed og immunsystem. Vores børn har været ramt har udfordringer med bl.a. eksem og forstoppelse. Jeg har læst og nørdet en del i børns sundhed og i alternativ tilgang og behandlingsmetoder indenfor sundhed og velvære og forsøger at reducere den kemi vi omgiver os med i hverdagen. En holistisk sundhedstilgang til mennesket hænger for mig uløseligt sammen med en anerkendende og ifavnsk måde at være forældre på. Jeg har derfor beskæftiget mig rigtig meget med, hvordan vi bedst støtter vores børns følelsesmæssige udvikling og som forældre reflekterer vi dagligt over vores forældreskab og justerer hele tiden på små tiltag i forhold til vores børn og hinanden. Jeg læser gerne både dansk og engelsk litteratur om de emner, hvor jeg vil udvide min horisont.

Jeg er mere til gummistøvler end stiletter, jeg elsker mørk chokolade og jeg henter min energi under åben himmel, i min køkkenhave, i yogalokalet og sammen med dem jeg holder af.

Hvis du har spørgsmål til fakturaer eller andet administrativt, så skriv direkte til Sara på: info@aebleboern.dkSkriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen